Arife günü! Arife gününe özel en anlamlı kısa, uzun mesajlar

Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, oruç ve ibadetle dolu günleri geride bırakırken, vatandaşlar 9 Nisan Salı gününün arife günü olması dolayısıyla sevdiklerine, ailelerine, yakınlarına ve dostlarına en güzel arife günü mesajlarını araştırıyorlar. İşte, en anlamlı, uzun ve kısa arife günü mesajları ve sözleri...

Arife günü! Arife gününe özel en anlamlı kısa, uzun mesajlar

Rahmetin başı, mağfiretin ortası ve günahlardan arınmanın sonu olan mübarek Ramazan-ı Şerif ayının son orucunu 9 Nisan Arife Günü'nde tutacağız. Arife Günü'nde bayrama kavuşmanın verdiği minnet, coşku, sevinç ve huzur ile birlikte vatandaşlar, aile yakınlarına ve sevdiklerine gönderecekleri en anlamlı Arife Günü mesajları ile sevdiklerinin bu özel gününde yüzlerinde tebessüm oluşturacaklar. İşte Arife Günü'ne özel dualı, uzun ve kısa mesajlar ile sözler...

ARİFE GÜNÜ MESAJLARI 2024

Ramazan ayının son günü olan arife günü, Müslümanlar için özel bir öneme sahiptir. Bu gün, ibadetlerin arttığı, duaların yoğunlaştığı ve paylaşılan güzelliklerin doruğa ulaştığı bir zamandır. Arife günü, bayrama yaklaşmanın verdiği huzur ve mutluluğu yaşamanın yanı sıra, sevdiklerimize duygusal anlamlar içeren mesajlar gönderme fırsatını da sunar. İşte, arife günü mesajları:

Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Arife gününüz kutlu olsun.

Sizlere en güzel ve coşkulu olan bayramları müjdeleyen bugünde en güzel bayramlara erişebilmeniz duasıyla. Arife gününüz kutlu olsun.

Bir avuç dua, sıcak bir mesaj, bir kucak sevgi, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Arife gününüz kutlu olsun.

Sevdiklerimiz hep yanımızda olsun, yüzümüz ve gülümüz hiç solmasın. Yüreğimize damla damla umut, günlerimize bin tatlı mutluluk dolsun. arife günümüz mübarek olsun.

Ebu Hureyre (Allah Ondan razı olsun)'den rivayet edildiğine göre Rasûlullah (sallallahu aleyhi vesellem) şöyle buyurdu:"Allah'ın cehennemden en fazla kulunu âzâd ettiği gün arife günüdür."(Müslim, Hac, 436)

Allah'tan arife günü orucunun öncesindeki ve sonrasındaki sene(nin günahlarına) keffaret olmasını umarım." (Muslim)

Arife Günü'nün feyzi ve bereketiyle dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlara!

Arife günü, duaların kabul olduğu, huzurun daim olduğu, sevdiklerimizle birlikte geçirilen özel bir gün olsun. Nice mutlu bayramlara!

Arife Günü'nün bereketi ve huzuru yüreğinizi doldursun, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler geçirmenizi dilerim. Bayramınız kutlu olsun.

Arife günü, dualarımızın kabul olduğu, kalplerin birbirine yaklaştığı, sevgi ve bereketin daim olduğu bir gün olsun. Bayramınız kutlu olsun.