Süper kupa final maçı ne zaman? Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı belli oldu mu?

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında düzenlenmesi planlanan Süper Kupa final maçı, yaşanan kriz nedeniyle ertelenmişti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamayla maçın iptal edildiği duyuruldu. Peki Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman, hangi tarihte, nerede oynanacak?

Süper kupa final maçı ne zaman? Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı belli oldu mu?

Süper Kupa final maçı için geri sayım devam ediyor. İlk olarak 29 Aralık 2023 tarihinde Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleştirilmesi planlanan mücadele, yaşanan olaylar nedeniyle ertelenmişti. Ancak, Süper Kupa final maçının ne zaman ve nerede oynanacağı hala büyük bir merak konusu. Peki Süper Kupa final maçı ne zaman, nerede oynanacak?

SÜPER KUPA FİNAL MAÇI İPTAL EDİLDİ

TFF tarafından yapılan açıklamada Galatasaray-Fenerbahçe arasında 29 Aralık 2023 tarihinde Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması beklenen mücadele yaşanan olaylar nedeniyle ertelenmişti. TFF'den bugün yapılan açıklama ile Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçının kulüpler ile birlikte yapılan ortak mutabakat sonucunda iptal edildiği duyuruldu. Sosyal medyada tamamen iptal edildiğine dair oluşan söylemler ise gerçeği yansıtmıyor. Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ilerleyen gün ve tarihlerde Türkiye'de belirlenen bir stadyumda oynanacak.

GALATASARAY-FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE OYNANACAK?

Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa final maçı tarihinin ilerleyen günlerde duyurulması bekleniyor.