Super Bowl 2024 ne zaman? Süper Bowl'da kim sahne alacak?

Amerikan Futbolu Ligi’nin (NFL) final maçı olan Super Bowl için nefesler tutuldu! Kansas City Chiefs ile San Francisco 49ers takımlarının mücadelesi yaşanacak. Peki, Super Bowl saat kaçta? Super Bowl hangi kanalda? Super Bowl'da kim sahne alacak?

Super Bowl 2024 ne zaman? Süper Bowl'da kim sahne alacak?

Amerikan Futbolu Ligi'nin final mücadelesi, heyecanla bekleniyor. Kansas City Chiefs ve San Francisco 49ers takımlarının karşı karşıya geleceği bu muhteşem etkinlikte, hem maç heyecanı hem de gösterilerle dolu bir gece yaşanacak. İşte, 2024 Super Bowl'un detayları ve sahne alacak isimler...

boga-70.jpg

2024 SUPER BOWL NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) final mücadelesi Super Bowl, bu sene 11 Şubat'ı 12 Şubat'a bağlayan gece 00:45'te Las Vegas'ta gerçekleşecek. Türkiye saatiyle bu, 12 Şubat Pazartesi gününün ilk saatleri olarak karşımıza çıkıyor. Super Bowl'un heyecan dolu dakikaları, canlı yayınla S Sport+ kanalından izlenebilecek.

SUPER BOWL'DA KİM SAHNE ALACAK?

Super Bowl devre arası şovunda, başta Taylor Swift olmak üzere birçok ünlü ismin sahne alması bekleniyordu. Ancak Taylor Swift'in Japonya turnesi nedeniyle katılamayacağı bildirildi. Bunun yerine Super Bowl'da Usher sahne alacak. Ayrıca, Reba McEntire, Post Malone ve Andra Day gibi ünlü isimlerin de gösteride performans sergileyeceği duyuruldu.