Sparta Prag-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off rövanş maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off ilk maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag'a karşı mücadele etti ve sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Şimdi gözler, rövanş maçının oynanacağı tarih ve saate çevrildi. Peki, Sparta Prag-Galatasaray maçı ne zaman oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Sparta Prag-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off rövanş maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Sparta Prag-Galatasaray maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off rövanş maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag ile deplasmanda karşı karşıya kalacak olan temsilcimiz Galatasaray'da gözler maçın oynananacağı saate çevrildi. Peki Sparta Prag-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

SPARTA PRAG-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Sparta Prag-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off maçı 22 Şubat Perşembe akşamı saat 23:00'te başlayacak. Mücadele EXXEN platformundan yayınlanacak.

GALATASARAY AVANTAJI KAPTI

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off ilk maçında Sparta Prag'a karşı mücadele etti ve sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Galatasaray'ın galibiyetini getiren golleri Kerem Demirbay, Mertens ve Icardi kaydetti. Maçın önemli isimleri arasında Sarı Kırmızılı takımın deneyimli kalecisi Muslera da yer aldı. Yaptığı kurtarışlarla maçın kazanılmasında büyük rol oynadı.

Galatasaray, Avrupa Kupaları'nda ilk maçını kazandığı çift ayaklı eleme turu maçlarında oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Takım, çıktığı 30 eşleşmeden 28'inde yoluna devam etti. Öte yandan, Sparta Prag son üç çift ayaklı eleme turu maçında elenmekten kurtulamadı. Bu durum, Galatasaray'ın tur için avantajlı bir konumda olduğunu gösteriyor.