Samsunspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? İşte muhtemel 11'ler

Samsunspor-Beşiktaş maçı ne zaman? Samsunspor-Beşiktaş maçı saat kaçta? Samsunspor-Beşiktaş maçı hangi kanalda? Samsunspor-Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler...

Samsunspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? İşte muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de heyecan dolu bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, ligdeki 61. mücadelesine çıkacak.

Beşiktaş, şu ana kadar ligde oynadığı 12 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 22 puan topladı ve averajla 5. sırada yer aldı. Rakipleri Samsunspor ise 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyetle topladığı 8 puanla 19. sırada bulunuyor.

SAMSUNSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN VE NEREDE OYNANACAK?

26 Kasım 2023 Pazar günü saat 16.00'da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek mücadele, beIN SPORTS kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi ise deneyimli isim Abdülkadir Bitigen olacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Anıl Usta yaparken, dördüncü hakemlik görevini Mert Güzenge üstlenecek.

Beşiktaş, taraftarlarından aldığı güçle Samsunspor karşısında galibiyet arayacak ve ligde üst sıralardaki yerini korumak için mücadele edecek.

SAMSUNSPOR-BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

Samsunspor: Orkun, Mickael, Satka, Drongelen, Soner, Bennasser, Tait, Muhammed, Holse, Emre, Ercan.

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Amir, Muleka, Gedson, Chamberlain, Cenk, Aboubakar.