Real Madrid'in hocası: Arda Güler olağanüstü bir yetenek!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler hakkında açıklamalarda bulunarak, "Oynamak istediği için depresyonda olduğu belli. Bu bir geri adım gibi gözükebilir ama sakatlığının nüksetmesi gibi bir durum söz konusu değil. Onu mümkün olan en iyi şekilde hazır hale getirmemiz için vaktimiz var" dedi.

Real Madrid'in hocası: Arda Güler olağanüstü bir yetenek!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in Braga maçı öncesinde yaşadığı sakatlık hakkında detaylı bilgiler verdi. İtalyan teknik adam, düzenlediği basın toplantısında Arda Güler'in durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"OYNAMAK İSTEDİĞİ İÇİN DEPRESYONDA OLDUĞU BELLİ"

Ancelotti, genç yetenek Arda Güler'in Braga maçından önce kas problemi yaşadığını doğrulayarak, yaşanan sakatlığın ciddi bir durum olmadığını belirtti. Ancelotti, "Bu durum onu rahatsız etmeye devam ediyor ama ciddi bir durum değil. Oynamak istediği için depresyonda olduğu belli. Bu bir geri adım gibi gözükebilir ama sakatlığının nüksetmesi gibi bir durum söz konusu değil. Onu mümkün olan en iyi şekilde hazır hale getirmemiz için vaktimiz var" ifadelerini kullandı.

"ÜZÜNTÜSÜ VE ÖFKESİ ANLAŞILABİLİR"

Ayrıca, Arda Güler'i oynatmak için acele etmediklerini vurgulayan Ancelotti, "Sakatlanan oyuncu için anı tutmak her zaman zordur. Diğer takım arkadaşları gelip oynuyor ama o bunu yapamıyor. Üzüntüsü ve öfkesi anlaşılabilir. Acelemiz yok. Onun geleceği burada ve olağanüstü bir yeteneği var" şeklinde konuştu.

Ancelotti, Arda Güler'in geçmişte yaşadığı menisküs yırtığına ve ameliyat sürecine de değinerek, iyileşme sırasında kas sorunlarının ortaya çıkabileceğini belirtti. Genç oyuncunun geleceğinin parlak olduğunu vurgulayan Ancelotti, "Arda Güler'in geleceğinden şüphemiz yok. Umarım milli aradan sonra toparlanır" ifadeleriyle genç oyuncuya olan güvenlerini dile getirdi.