Real Madrid - Fenerbahçe Beko basket maçı ne zaman? Real Madrid - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta?

Fenerbahçe, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonunun 28. haftasında Real Madrid ile mücadele ediyor. Taraftarlar, deplasmanda gerçekleşecek Real Madrid - Fenerbahçe Beko basketbol maçının canlı yayın bilgisini merak ediyor. Sarı lacivertli ekip, son olarak Baskonia ile oynadığı maçı kazandı. Peki, Real Madrid - Fenerbahçe Beko basket maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

Real Madrid - Fenerbahçe Beko basket maçı ne zaman? Real Madrid - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta?

28. haftada Fenerbahçe'nin rakibi Real Madrid olacak. Puan durumu tablosunda lider konumda olan Real Madrid'e karşı, Lig'in 7. sırasında bulunan Fenerbahçe Beko mücadele edecek.

Real Madrid - Fenerbahçe Beko basketbol maçının canlı yayın bilgisi...

REAL MADRİD - FENERBAHÇE BEKO MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 28. haftasında Real Madrid’e konuk oluyor. 7 Mart Perşembe günü 22.45’te Wizink Center’da oynanacak mücadele S Sport'dan canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Damir Javor (Slovenya), Mehdi Difallah (Fransa), Milivoje Jovcic (Sırbistan) hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko, rakibiyle EuroLeague güncel formatında 28 defa karşılaştı ve bu mücadelelerde 10 galibiyet elde etti.

Turkish Airlines EuroLeague’de son olarak 1 Mart Cuma günü Baskonia’yı konuk etti. Takımımız, rakibini 111-96 yenerek 27. maçında 16. galibiyetini aldı. Fenerbahçe Beko’da Nigel Hayes-Davis 19 sayı, Nick Calathes ise 11 sayı ve 12 ribaund istatistikleri üretti.

Real Madrid, bu sezon EuroLeague’de oynadığı 27 maçta 22 galibiyet aldı ve ilk sırada yer alıyor. Rakibimiz son olarak 29 Şubat Perşembe günü konuk ettiği Panathinaikos’a 86-97 yenilerek iç sahadaki ilk mağlubiyetini aldı.