Rayo Vallecano - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Rayo Vallecano Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta oynayacak mı?

Real Madrid, Rayo Vallecano'nun sahasına konuk olacak. İspanya'nın prestijli ligi La Liga'da rekabet hız kesmeden devam ederken, lig lideri olan Real Madrid'de Arda Güler'in Rayo Vallecano maçında forma giyip giymeyeceği merak ediliyor. Peki, Arda Güler bugün Rayo Vallecano-Real Madrid maçında sahada olacak mı? Ayrıca, Rayo Vallecano-Real Madrid maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Rayo Vallecano - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Rayo Vallecano Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta oynayacak mı?

La Liga'nın 25. haftasında Rayo Vallecano ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Özellikle A Milli oyuncu Arda Güler'in Real Madrid'in maç kadrosunda yer alıp almayacağı futbolseverlerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Rayo Vallecano - Real Madrid maçının başlama saati ve hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu. Peki, Rayo Vallecano - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak ve Arda Güler maçta oynayacak mı?

RAYO VALLECANO-REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

La Liga’nın 25. haftasında Rayo Vallecano-Real Madrid maçı 18 Şubat günü yani bugün saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşma ise S Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ARDA GÜLER, RAYO VALLECANO-REAL MADRİD MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler hakkında açıklama yaptı. Ancelotti, "Arda Güler iyi durumda, oynayabilir. İyi bir seviyede. Oynamak için diğer oyuncularla mücadele etmek zorunda, ona karşı sabırlı olun" dedi.