İstanbulspor-Fenerbahçe maçı ne zaman? İstanbulspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta?

İstanbulspor-Fenerbahçe maçı ne zaman? İstanbulspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta? İstanbulspor-Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte İstanbulspor-Fenerbahçe maçı hakkında detaylar...

İstanbulspor-Fenerbahçe maçı ne zaman? İstanbulspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligin zirvesinde bulunan Fenerbahçe, bu maçı kazanarak liderlik pozisyonunu güçlendirmeyi hedefliyor. İstanbulspor ise zorlu mücadelede puan ya da puanlar alarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

İSTANBULSPOR-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

İstanbulspor-Fenerbahçe maçı, 19. haftanın kritik mücadelelerinden biri olarak 16 Ocak 2024 tarihinde oynanacak. Karşılaşma, Türkiye saatiyle 16.00'da başlayacak.

İSTANBULSPOR-FENERBAHÇE MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Maç, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilecek. Müsabakayı, deneyimli hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

İSTANBULSPOR-FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

İstanbulspor-Fenerbahçe maçı, Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu platform üzerinden karşılaşmayı izleyebilecekler.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftası öncesinde 44 puanla zirvede bulunuyor. 17 maçta 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden sarı-lacivertli ekip, liderlik konumunu sürdürmeye çalışacak.

Öte yandan İstanbulspor, 17 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puan topladı. Ancak Trabzonspor maçında takımın sahadan çekilmesi nedeniyle 3 puanı silinen İstanbulspor, ligin son sırasında bulunuyor.

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinde sarı kart gören İrfan Can Kahveci ve Mondihome Kayserispor maçında direkt kırmızı kart gören Fred, İstanbulspor karşısında cezalı durumda. Ayrıca sakatlıkları bulunan Becao ve Zajc da mücadelede forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, eksikler nedeniyle savunmada rotasyona gitmesi bekleniyor. Afrika Uluslar Kupası'na giden Osayi-Samuel ve Aleksandar Djiku'nun yanı sıra sakatlığı bulunan Becao'nun yokluğunda savunmanın göbeğinde Serdar Aziz-Oosterwolde ikilisine şans vermesi bekleniyor. Sağ bekte ise Mert Müldür'ün forma giymesi planlanıyor. Cezalı İrfan Can Kahveci'nin yerine Cengiz Ünder'in ilk 11'de sahaya çıkması öngörülüyor.

Fenerbahçe, zorlu deplasmanda kazanarak liderlik yolunda emin adımlar atmaya çalışacak. İstanbulspor ise evinde puan ya da puanlar alarak küme düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Futbolseverler, bu önemli mücadeleyi Bein Sports 1 üzerinden takip edebilecekler.