Galler-Türkiye maçında muhtemel ilk 11'imiz!

A Milli Takım, EURO 2024 elemelerindeki etkileyici performansını sürdürerek zirvede yer almayı hedefliyor. Bu akşam saat 22.45'te Galler deplasmanında sahaya çıkacak olan Ay Yıldızlılar, turnuvaya katılımını önceden garantileyerek tarihindeki ilk grup birinciliğini elde etmeyi amaçlıyor.

Galler-Türkiye maçında muhtemel ilk 11'imiz!

A Milli Takım, EURO 2024 için grup liderliği yolunda büyük bir adım atmış durumda. Letonya'yı etkileyici bir oyunla 4-0 yenerek turnuva biletini garantileyen Ay Yıldızlılar, şimdi de Galler karşılaşmasıyla grup liderliğini sağlama noktasında önemli bir sınav verecek. D Grubu'ndaki son maçlarının heyecanını yaşamaya hazırlanan Türkiye, en yakın rakibi Hırvatistan'ın 3 puan önünde bulunuyor ve liderliği korumak için en az 1 puan almaya ihtiyaç duyuyor.

Teknik Direktör Vincenzo Montella, oyuncularının diğer grup maçlarının sonuçlarına bakmadan zirveyi hedeflediklerini belirtti. Bu mücadelede başarılı olmaları halinde, EURO 2024'te grup kuraları çekimine ikinci torbadan katılacaklar. Karşılaşmanın hakemi Matej Jug olacak ve Türkiye'nin kadrosunda bulunan Emre Akbaba'nın maçta forma giyemeyecek olması dikkat çekiyor.

GALLER KARŞISINDA MUHTEMEL İLK 11

Muhtemel 11'de ise Uğurcan'ın kalede, Zeki, Samet, Abdülkerim, Ferdi, İsmail, Salih'in savunmada, İrfan Can, Yusuf, Kerem ve Kenan'ın ise hücum bölgesinde yer alması bekleniyor. Türk Milli Takımı, bu önemli mücadelede taraftarlarını gururlandırmak ve EURO 2024 yolunda iddiasını sürdürmek için sahada olacak.