Galler-Türkiye maçı ne zaman? Galler-Türkiye maçı saat kaçta?

Galler-Türkiye maçı ne zaman? Galler-Türkiye maçı saat kaçta? Galler-Türkiye maçı hangi kanalda? Galler-Türkiye maçı şifresiz izlenebilecek mi? İşte Galler-Türkiye maçına dair detaylı bilgiler...

Galler-Türkiye maçı ne zaman? Galler-Türkiye maçı saat kaçta?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) elemeleri D Grubu'nda mücadele eden Türkiye Milli Futbol Takımı, grupta liderlik mücadelesini sürdürmek için Galler'e konuk olacak. İlk maçta rakibini 2-0 mağlup eden Ay-Yıldızlılar, bu karşılaşmadan galip ayrılarak lider olarak gruptan çıkmayı hedefliyor. İşte, Galler-Türkiye maçıyla ilgili detaylı bilgiler:

GALLER - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Galler-Türkiye maçı 21 Kasım Salı günü saat 22:45'te başlayacak. Karşılaşma, Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak.

GALLER - TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Galler-Türkiye maçı TRT 1 kanalından naklen yayınlanacak. Türkiye'nin önemli maçlarından biri olan bu mücadele, futbolseverlerle buluşacak.

1654287696042.jpg

GALLER - TÜRKİYE MAÇI ŞİFRESİZ İZLENEBİLECEK Mİ?

Şifresiz ekrana gelecek olan Galler-Türkiye maçı, futbolseverlere ücretsiz bir şekilde izleme imkanı sunacak. Türkiye Milli Futbol Takımı, bu maçta gruptan lider olarak çıkma mücadelesi verecek.

EURO 2024 D GRUBU PUAN DURUMU:

  1. Türkiye: 16 puan
  2. Galler: 10 puan
  3. Hırvatistan: 10 puan
  4. Ermenistan: 7 puan
  5. Letonya: 3 puan

Milli Takımımız, Galler karşılaşması öncesinde 7 maçta topladığı 16 puanla lider konumda bulunuyor. Grubun son haftasında oynanacak diğer karşılaşmalarda Hırvatistan, Letonya'ya konuk olacak, Ermenistan ise evinde Galler ile mücadele edecek. Liderlik mücadelesi kıyasıya devam ederken, futbolseverler bu önemli maçı heyecanla bekliyor.