Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali ne zaman?

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali ne zaman? Süper kupa finali nerede oynanacak? Ertelenen Süper Kupa finali son durum ne? Derbi ne zaman oynanır? İşte detaylar...

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali ne zaman?

Süper Kupa finali, 2023 Turkcell Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'daki olaylar nedeniyle ertelenmesi sonrasında merak konusu oldu. Süper Lig kulüpleri Beşiktaş, Ankaragücü, Antalyaspor, Sivasspor, Konyaspor ve Samsunspor, iki takıma Süper Kupa maçını kendi statlarında oynamaları için çağrıda bulundu. Ancak, TFF'den yeni tarih ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN?

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Yeni yılın ilk ayıyla birlikte takımların yoğun bir maç temposuna girmesi bekleniyor. Bu süreçte Süper Kupa Finali için Ocak sonu-Şubat başında bir boşluk oluşabilir. Türkiye Kupası maçlarının yanı sıra Şubat ve Mart aylarında Avrupa kupalarının da takvime eklenmesi planlanıyor. Ancak, takımların Avrupa kupalarında başarı elde edememesi durumunda Nisan ayı içerisinde uygun bir gün bulunabilir. Bu durumda, Süper Kupa maçı Mart ya da Nisan aylarında oynanabilir.

FENERBAHÇE-GALATASARAY SÜPER KUPA FİNALİ NEREDE OYNANACAK?

Süper Kupa final maçının nerede oynanacağı konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Suudi Arabistan'da oynanması planlanan maç öncesinde Galatasaray ve Fenerbahçe, yaşanan kriz nedeniyle maça çıkmama kararı almıştı. Maçın oynanacağı stad ve tarih konusunda resmi bir açıklama yapılmadığı sürece, detaylar belirsizliğini koruyacak. TFF'nin açıklama yapması durumunda, gelişmeler haberlerde paylaşılacaktır.