Galatasaray - Fenerbahçe süper kupa bileti ne kadar? Süper kupa maçı ne zaman?

Turkcell Süper Kupa final maçı, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Şanlıurfa'da oynanacak. Süper kupa maç biletleri satışa sunuldu. Peki, süper kupa finali için bilet fiyatları ne kadar? Süper kupa maç bileti nereden alınır? Galatasaray - Fenerbahçe süper kupa bileti kaç TL? İşte, detaylar...

Galatasaray - Fenerbahçe süper kupa bileti ne kadar? Süper kupa maçı ne zaman?

Süper Kupa final maçı için heyecan dorukta. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki final için biletler satışa sunuldu. Süper Kupa final maçı bilet fiyatları da açıklandı. İşte, 2023 Süper Kupa maçı biletlerine ilişkin detaylar...

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu şampiyonu Galatasaray ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe ile 7 Nisan Pazar günü saat 21:30’da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda Süper Kupa final maçı gerçekleşecek.

GALATASARAY - FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI BİLETİ NE KADAR?

Turkcell Süper Kupa maçının biletleri www.passo.com.tr adresinden 30 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te ise genel satışa sunuldu.

Süper kupa maçı bilet fiyatları şu şekilde:

Güney Kale Arkası 1.000 TL iken, Maraton Tribünü 2.000 TL olarak satışa sunuldu. Numaralı Tribün fiyatı ise 2.000 TL olarak belirtildi.