Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı saat kaçta? Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda?

Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı için heyecan dorukta. Süper Lig'in zirvesinde yer alan Galatasaray, liderlik konumunu korumak ve taraftarı önünde başarılı bir performans sergilemek amacıyla, dikkatleri üzerine çeken Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Karşılaşmanın hakemi ise Bahattin Şimşek olacak. Peki, Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Futbolseverlerin heyecanla beklediği bu mücadele, bu akşam saat kaçta ekranlara gelecek?

Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı saat kaçta? Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda?

Süper Lig'in 29. haftasında heyecan dorukta! Lider Galatasaray, kendi evinde Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Galatasaray, 75 puanla zirvede bulunuyor ve evinde puan kaybı yaşamak istemiyor.

Öte yandan, son maçında Kayserispor'u 3-0 yenerek dikkatleri üzerine çeken Çaykur Rizespor, liderin karşısında sürpriz bir galibiyet alarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Peki, Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda izlenecek?

boga-71.jpg

GALATASARAY-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray-Çaykur Rizespor mücadelesi bu akşam saat 20:00'de başlayacak ve RAMS Park'ta gerçekleşecek. Maçı yönetecek hakem Bahattin Şimşek olacak.

Karşılaşma beIN SPORTS 1 HD ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

boga-70.jpg

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Taha Şahin, Alikulov, Emirhan Topçu, Hojer, Muammer Sarıkaya, Shelvey, Gustavo, Olawoyin, Akintola, Minchev