Galatasaray, 20 milyon euroluk yıldız isim için harekete geçti

Galatasaray, kış transfer döneminde kadrosuna 20 milyon liralık ismi almak ve bu sayede takımını güçlendirmek için harekete geçti.

Galatasaray, 20 milyon euroluk yıldız isim için harekete geçti

Trendyol Süper Lig'in 12. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Hatayspor'a 2-1 mağlup olarak bu sezon Süper Lig'de ilk yenilgisini alan Galatasaray, kış transfer dönemi için kolları şimdiden sıvadı. Aslan, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de gündemine gelen 20 milyon euroluk yıldız ismi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde Angelino, Ziyech, Ndombele, Kerem Demirbay, Davinson Sanchez, Tete ve Zaha gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak son yılların en görkemli transfer sezonunu geçiren sarı-kırmızılı ekip, kış transfer sezonu için çalışmalara erkenden başladı.

Sezon başında kiralık olarak takıma katılan Ndombele ile yolları ayırmak için adeta gün sayan sarı-kırmızılı ekip, tecrübeli stoperin boşluğunu dolduracak ismi Portekiz'de buldu.

Mynet'in haberine göre; Süper Lig'de 17 maç aradan sonra yenilgi ile tanışan sarı-kırmızılı ekip, Portekiz devi Benfica formasını terleten savunma oyuncusu Florentino Luis'i kadroya katmak için harekete geçti.

Cenk Ergün'ün Portekizli orta saha oyuncusunu izlemek için Benfica - Sporting Lizbon karşılaşmasına gittiği iddia edilirken söz konusu karşılaşmada 64 dakika sahada kalan 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun Ergün'den tam not aldığı ileri sürüldü.

2a4ce4ffc43e1f05ac1573f3df081fc17d069add.webp

2019 yılından bu yana Benfica'da formasını terleten genç yıldızın Portekiz ekibi ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek. Bu sezon Benfica formasıyla 13 resmi maça çıkan Florentino Luis, gol ya da asist katkısı veremedi.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan yıldız futbolcu, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin de transfer gündemine gelmişti.