Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı ne zaman? Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı kaçta başlayacak? Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı nerede yayınlanacak? İşte Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı muhtemel ilk 11'ler...

Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5. maçında perşembe günü TSİ 23.00'te Nordsjaelland'a konuk olacak. Sarı-lacivertliler, bu sezon grupta oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet alarak 9 puanla lider konumda bulunuyor. Rakipleri Nordsjaelland ise 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puanla ikinci sırada yer alıyor. Fenerbahçe, bu maçtan galibiyetle ayrılması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek.

Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarındaki geçmişi de belirtildi. Bugüne kadar 264 kez Avrupa kupalarında mücadele eden sarı-lacivertliler, 104 galibiyet, 55 beraberlik ve 105 mağlubiyet elde etti. Bu süreçte Fenerbahçe, rakip fileleri 355 kez havalandırırken, kalesinde ise 374 gol gördü. Ayrıca, Fenerbahçe Avrupa Konferans Ligi'nde 13. kez mücadele edecek ve bugüne kadar oynadığı 12 maçta 9 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı.

Nordsjaelland ile daha önce Fenerbahçe, Danimarka takımlarıyla ise toplamda 3 kez mücadele etti. Danimarka ekibi Nordsjaelland, ligde 5. sırada bulunuyor.

Fransız hakem Jeremie Pignard'ın düdük çalacağı maçta Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal'ın, sakatlıklar nedeniyle stoper hattındaki eksiklikleri düşünerek sahaya süreceği muhtemel 11'de Yusuf'un Samet Akaydin'in yerine oynaması bekleniyor.

FENERBAHÇE, NORDSJAELLAND MUHTEMEL İLK 11'LER

Muhtemel 11'ler şu şekilde:

Nordsjaelland: Eriksson, Villadsen, Hansen, Nagalo, Frese, Tverskov, Diomande, Zidan, Nygren, Osman, Ingvartsen.

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi, Yusuf, Oosterwolde, Ahmet (Kent), İsmail, Crespo, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi.