Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa finali ne zaman oynanacak?

Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa finali ne zaman oynanacak? Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa finali nerede oynanacak? Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa finali saat kaçta oynanacak? İşte Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa finali hakkında detaylar...

Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa finali ne zaman oynanacak?

Türk futbolunun iki devi Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finali, gündemde. Divan Kurulları tarafından alınan kararla birlikte Süper Kupa'nın, Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye'de oynanması kararı onaylandı. Ancak TFF bu konuda Suudi Arabistan konusundaki kararını değiştirmedi.

Galatasaray Divan Kurulu toplantısında, Süper Kupa maçının Türkiye'de oynanmasıyla ilgili önerge kabul edilirken, Başkan Dursun Özbek, "Süper Kupa'nın, Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye'de oynanması yönünde divan kararı aldık." açıklamasında bulundu. Fenerbahçe de kendi Divan Kurulu toplantısında, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da oynanmaması yönündeki önergeyi kabul etti.

FENERBAHÇE-GALATASARAY SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN OYNANACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı, 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da yer alan Al-Awwal Park'ta oynanacak. Maç, Türkiye saati ile 20.45'te başlayacak. Süper Kupa finali, futbolseverlerin uzun süredir beklediği bir derbi heyecanını yaşatacak ve Türkiye'nin futbol tarihinde özel bir yere sahip olacak.