Fenerbahçe-Galatasaray ilk 11'ler belli oldu! Fenerbahçe-Galatasaray tek maç satın alma var mı?

Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman? Derbi saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe-Galatasaray maçını kim yönetecek? Fenerbahçe-Galatasaray tek nasıl satın alınır? Derbi maç satın alma nasıl olur? İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe-Galatasaray ilk 11'ler belli oldu! Fenerbahçe-Galatasaray tek maç satın alma var mı?

Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman? Derbi saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe-Galatasaray maçını kim yönetecek? Fenerbahçe-Galatasaray tek nasıl satın alınır? Derbi maç satın alma nasıl olur?

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'in güçlü temsilcileri Fenerbahçe ile Galatasaray, bu akşam kozlarını paylaşacak. Saat 19.00'da Ülker Stadyumu'nda derbi heyecanı başlayacak.

Türk futbolunun köklü kulüpleri Fenerbahçe ile Galatasaray, tarihlerinde 398. kez karşı karşıya gelecek. Rekabetleri, 17 Ocak 1909 tarihinde Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel bir maçla başlayan ve "Papazın Çayırı" olarak anılan Ülker Stadı'nda devam ediyor. Fenerbahçe, geride kalan 397 maçın 148'ini kazanarak bu mücadelede öne geçti; sarı-kırmızılı ekip ise 127 kez galip geldi. 122 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Taraflar arasındaki gol rekabetinde ise Fenerbahçe'nin 540 golüne, Galatasaray 496 golle karşılık verdi. İki takım, lig tarihinde 132 kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, bu mücadelelerde 52 kez galip gelirken, Galatasaray 37 kez sahadan galip ayrıldı. Ligdeki 43 maç ise berabere tamamlandı. Sarı-lacivertlilerin attığı 162 gole, sarı-kırmızılılar 130 golle karşılık verdi.

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇINI KİM YÖNETECEK?

Maçı yönetecek hakem Arda Kardeşler olacak. Ligde geride kalan 16 maçta her iki takım da 14'er galibiyetle zirveye yerleşmiş durumda; Fenerbahçe ise averajla lider durumda bulunuyor.

FENERBAHÇE-GALATASARAY TEK MAÇ SATIN ALMA

Derbiyi izlemek isteyen spor severler çok sıkı şekilde maçı satın almanın yollarını araştırıyor. Fenerbahçe-Galatasaray maçını izlemek için beinsports üyeliği gerekiyor. Digiturk döneminde tek maç satın alma opsiyonu sunuluyordu. Ancak TOD ile birlikte bu fırsat ortadan kalktı.

FENERBAHÇE'DE 4 İSİM EKSİK

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ve Fred, cezalı oldukları için maçta yer alamayacaklar. Ayrıca, sakatlıkları bulunan Becao ve Zajc da Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Sarı kart sınırında olan İrfan Can Kahveci ve Miguel Crespo ise derbide sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki maçta forma giyemeyecekler.

Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın sakatlığı devam ederken, Davinson Sanchez'in durumu belirsiz. Sarı kart cezası nedeniyle bir önceki maçta forma giyemeyen Muslera, derbide kaleyi koruyacak.

Galatasaray'da Sacha Boey, Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira ve Davinson Sanchez, derbi öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, derbide kart görmeleri durumunda bir sonraki maçta forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, yaklaşık 4 yıl aradan sonra Ülker Stadı'ndaki derbide takımlarını destekleyecek. İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla 2 bin 79 Galatasaray taraftarı derbiye alınacak.

FENERBAHÇE-GALATASARAY İLK 11'LER

Fenerbahçe:

Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Serdar Aziz, Ferdi, Crespo, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Galatasaray:

Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper, Kaan Ayhan, Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi.