Beşiktaş - Konyaspor Süper Lig maçı saat kaçta? Beşiktaş - Konyaspor maçı hangi kanalda?

Bu akşam Süper Lig'in 26. haftasının kapanış maçında Beşiktaş, Konyaspor'u Tüpraş Stadyumu'nda konuk edecek. İlk yarıda Konya'da oynanan maçı Beşiktaş, 2-0'lık skorla kazanmıştı. Beşiktaş'ta Afrika Kupası'nda yer alan ve sakat dönen Masuaku ve Aboubakar'ın kadroda yer alacağı belirtilirken, Fernando Santos'un görev vermesi halinde sahaya çıkması bekleniyor. Peki, Beşiktaş-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak?

Beşiktaş - Konyaspor Süper Lig maçı saat kaçta? Beşiktaş - Konyaspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş-Konyaspor maçı için geri sayım devam ediyor. Süper Lig'in 26. haftasının kapanış maçında Beşiktaş, sahasında Konyaspor'u ağırlayacak. Afrika Kupası'ndan sakat dönen Masuaku ve Aboubakar, teknik direktör Fernando Santos'un tercihine bağlı olarak ilk 11'de sahaya çıkabilirler. Peki, Beşiktaş-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak?

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş-Konyaspor maçı bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Tugay Kaan Numanoğlu'nun yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1 ekranından yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş:

Mert Günok, Onur Bulut, Worrall, Zaynutdinov, Masuaku, Al-Musrati, Fernandes, Rashica, Muçi, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun.

Konyaspor:

Slowik, Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazğılı, Damjanovic, Guilherme, Soner Dikmen, N'Zonzi, Prip, Cicaldau, Ndao, Çikalleshi.