Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi ne zaman? Beşiktaş-Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi ne zaman? Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi nerede oynanacak? Beşiktaş-Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş-Fenerbahçe maçı hakkında detaylar...

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi ne zaman? Beşiktaş-Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Süper Lig'de heyecan doruktayken, 15. haftada Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında gerçekleşecek olan derbi maçı için geri sayım başladı. Beşiktaş'ın ev sahipliğinde Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesinde, yeni yönetim tarafından bilet fiyatlarında yapılan indirim taraftarları sevindirdi. Ancak, kısa sürede tükenen biletler, derbi maçına olan ilgiyi bir kez daha gözler önüne serdi.

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki kritik derbi mücadelesi 9 Aralık Cumartesi günü saat 19:00'da start alacak. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak olan müsabakayı deneyimli hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi heyecanı, beIN SPORTS 1 HD ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Beşiktaş Olağanüstü Kongresi'nde başkanlığa seçilen Hasan Arat liderliğindeki yeni yönetim, Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçıyla birlikte ilk sınavını verecek. Taraftarların yoğun destek beklediği bu önemli müsabaka, hem ligdeki yer değişikliği hem de yeni dönemin başlangıcı açısından büyük önem taşıyor.