Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman? Başakşehir - Beşiktaş maçı saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. 30 haftanın ardından 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 4. sırada bulunan Siyah Beyazlılar, 3. sıradaki yerini korumak ve Başakşehir deplasmanından 3 puanla dönmek için sahaya çıkacak. Peki, Başakşehir-Beşiktaş maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?

Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman? Başakşehir - Beşiktaş maçı saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Başakşehir-Beşiktaş maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir'in ev sahipliğinde gerçekleşecek bu mücadele öncesinde, Siyah Beyazlı takımın taraftarları maçın başlama saatinin yanı sıra hangi kanalda yayınlanacağını da merak ediyor. Süper Lig'de şampiyonluk umutlarını erken kaybeden Beşiktaş, ligi 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmanın planlarını yapıyor. Peki, Başakşehir-Beşiktaş maçı ne zaman? Başakşehir-Beşiktaş maçı saat kaçta? Başakşehir-Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak?

2024/04/03/futbol.jpg

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Başakşehir-Beşiktaş maçı 4 Nisan Perşembe günü saat 20:30'da başlayacak. Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek. Başakşehir-Beşiktaş maçı beIN SPORTS 1 HD ekranından yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Başakşehir: Muhammed, Dubois, Hamza, Opoku, Lima, Aleksic, Onur, Berkay, Figueiredo, Davidson, Piatek

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Rashica, Semih