Almanya-Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Almanya-Türkiye maçı hangi kanalda?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi Türkiye A Milli Futbol Takımı, Almanya ile kritik bir hazırlık maçına çıkıyor. Almanya-Türkiye hazırlık maçı saat kaçta? Almanya-Türkiye maçı hangi kanalda? Almanya-Türkiye maçı ne zaman? İşte detaylar...

Almanya-Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Almanya-Türkiye maçı hangi kanalda?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesinde son hazırlıklarını sürdürüyor. Vincenzo Montella'nın teknik direktörlüğünde geçtiğimiz maçlarda başarılı sonuçlar elde eden milli takım, EURO 2024'e gitmeyi garantiledi ve bu başarıyı taçlandırmak için Almanya ile bir hazırlık maçına çıkacak. Peki Almanya-Türkiye maçı ne zaman? Almanya-Türkiye maçı hangi kanalda? Almanya-Türkiye maçı saat kaçta?

ALMANYA-TÜRKİYE HAZIRLIK MAÇI DETAYLARI

  • Tarih: 18 Kasım Cumartesi
  • Saat: 22.45
  • Yayın Kanalı: TRT 1

Almanya ile yapılacak özel müsabakanın ardından, A Milli Takım, 21 Kasım Pazar günü Galler ile 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda karşılaşacak. Galler maçı ise Türkiye'nin Cardiff'e geçeceği bir deplasman mücadelesi olacak.

MİLLİ TAKIM KAMP PROGRAMI

  • 16 Kasım Perşembe günü, Türk Hava Yolları'na ait uçakla Almanya'nın başkenti Berlin'e gidecekler.
  • 17 Kasım Cuma günü TSİ 18.15'te Berlin Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenlenecek ve resmi idman TSİ 19.00'da statta gerçekleşecek.

GALLER MAÇI PROGRAMI

  1. 19 Kasım Pazar günü TSİ 18.30'da THY'ye ait uçakla Berlin'den Cardiff'e geçilecek.
  2. 20 Kasım Pazartesi günü TSİ 20.45'te Cardiff City Stadı'nda bir basın toplantısı düzenlenecek ve statta TSİ 21.15'te bir yürüyüş gerçekleştirilecek.
  3. 21 Kasım Salı günü oynanacak Galler-Türkiye maçı, TSİ 22.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Bu önemli mücadeleler, milli takım oyuncuları için hem EURO 2024 öncesi bir sınav niteliği taşıyor hem de takımın form durumunu değerlendirmek adına büyük bir öneme sahip. Futbolseverler, heyecanla bu müsabakaları beklerken, A Milli Takım EURO 2024 yolunda daha da güçlenmeye çalışıyor.